Hvittorpin kurssikeskus

Majoittaa: 65
Tapahtumatilaa: 350
Kokoustilaa: 100
Sauna
Kurssikeskus Hvittorp ja Villa Hvittorp sijaitsevat Vitträsk-järven rannalla Kirkkonummen Masalassa. Hvittorp tarjoaa ainutlaatuiset ja historialliset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin kauniin luonnon keskellä.

Kokoukset ja koulutukset

Hvittorp tarjoaa inspiroivat puitteet ja tilat kokouksiin ja koulutuksiin. Kurssikeskuksessa on neljä kokoustilaa ja ne sopivat 6-60 henkilön ryhmille. Kappelissa on 116 istumapaikkaa. Kappeli toimii hyvin luentosalina isommille ryhmille.

Virkistys- ja tyhypäivät

Hvittorp sopii hyvin virkistys- tai tyhypäiviin. Kaunis puistoalue tarjoaa tilaa omille ajatuksille ja uusille ideoille. Ympäristö mahdollistaa niin toiminnallisuuden kuin rauhoittumisen. Kumppanimme tarjoavat monipuolisesti erilaisia ohjelmapalveluita: liikuntaa ja seikkailuja, kättentöitä ja tuunausta, mindfullnesia ja metsäterveyspalveluja sekä muita tapahtumia.

Villa Hvittorp

Villa Hvittorp on Gesellius-Lindgren-Saarisen suunnittelema rakennus, jossa on henkeä salpaavan kauniit ja tunnelmalliset tilat kolmessa kerroksessa. Jugendvaikutteinen, vuonna 1904 valmistunut, kansallisromanttinen Villa Hvittorp tarjoaa uniikin ympäristön kokouksiin, koulutuksiin, yritysten ja työyhteisöjen tilaisuuksiin, juhliin sekä muihin tapahtumiin. Villa Hvittorp ja sitä ympäröivä ainutlaatuinen puistopuutarha ranta-alueineen on suojeltu alue.

Villaan on mahdollista tuoda oma pitopalvelu, valmistaa juhlatarjottavat itse tai kysyä meiltä tarjousta.

Villaan tutustumisen ja historiikin voi yhdistää kokous- tai tyhypäivään!

Villan tilat soveltuvat 50 henkilölle.

Juhlat

Kurssikeskus Hvittorp ja Villa Hvittorp sopivat erilaisten juhlien viettämiseen mm.: häät, kastejuhla, merkkipäivät, lakkiaiset, työyhteisöjen ja yritysten juhlat.

Tapahtumat

Hvittorpin alueella voi järjestää tapahtumia ja yritystilaisuuksia. Kurssikeskuksen ja Villan lisäksi puistopuutarha ja ulkoalueet ovat vuokrattavissa tilaisuuksiin. Tapahtumatilat soveltuvat max 350 henkilölle.

Majoitus

Majoitustilat sijaitsevat kurssikeskuksessa. Tarjoamme majoitusta ryhmille ja majoitustilaa on kaikkiaan 65 henkilölle. Rauhalliset ja siistit huoneet ovat yhden-neljän hengen huoneita, joissa on suihku ja wc. Yhden hengen huoneissa on sohva, joka on tarvittaessa muutettavissa vuoteeksi. Kahdessa huoneessa on varustus liikuntaesteisille. Majoitushuoneita on 22.

Sauna

Rauhallisella paikalla sijaitseva viihtyisä rantasauna ja takkakabinetti sopivat 15-20. Saunan terassilta avautuu upea puhdasvetinen järvimaisema, jota katsellessa mieli rauhoittuu.

Luomu- ja lähiruokaa

Hvittorpin keittiö valmistaa tapahtumiinne herkulliset ateriat laadukkaista raaka-aineista. Hvittorpissa pyritään käyttämään lähi- ja luomuruokaa mahdollisuuksien mukaan.